Despre noi

Compania noastra este specializata in prestarea de servicii complete administrari imobile, cartiere rezidentiale, curatenie si vanzari sisteme de curatenie si materiale consumabile pentru curatenie.

Colaborarea dintre firma noastra si asociatia de proprietari se va face printr-un contract de administrare imobil.

Tariful perceput de societatea noastra pentru activitatea completa de administrare imobil este NEGOCIABIL, urmand ca aceasta suma sa fie repartizata fiecarui apartament pe cota parte indiviza.

Firma noastra se adreseaza asociatiilor de proprietari/locatari, individuale sau din cartiere rezidentiale, societatilor detinatoare de imobile pentru birouri.

Modelul nostru de afacere

Dorinţa noastra este de a vǎ oferi prin serviciile prestate satisfacţie, creativitate, responsabilitate şi plǎcerea de a fi conectaţi la succes, pentru a vǎ face misiunea mai uşoarǎ.

Avem capacitatea de a ne adapta, suntem flexibili şi inovativi la situaţiile noi ale dvs., oferindu-vǎ un serviciu individualizat personalizat.

Modelul de afacere pe care vi-l propunem este de a gândi în termenii indeplinirii scopurilor într-un timp record, dar cu o mare responsabilitate.

SANATATEA  DVS. CONTEAZA?

Atunci, vǎ oferim o imagine curatǎ si imbietoare cu solutiile ecologice si echipamente profesionale, iar angajatii nostrii sunt instruiti si familiarizati cu cele mai noi procedee, metodologii, solutii si echipamente din domeniu, fiind angajati cu carte de muncǎ, stabil, selectionat, având control medical si cazier curat.

Alergia la praf din imobile, birouri, vile, spitale, scoli, este frecventă chiar şi în locurile curate, iar noi vǎ ajutam sǎ reduceţi praful de pe suprafeţele din interior.

Acarienii, pot fi responsabili pentru simptomele persistente din tot timpul anului ale rinitei, conjunctivitei şi astmului alergic.

Oferta noastra de servicii

Administrare imobile

Administrare cartiere rezidentiale

Vanzari sisteme de curatenie

Amenajari interioare